Är du en av de många som under våran kommer att flytta till Malmö i och med Ikeas flytt? Då ska du se fram emot ett trevligt äventyr. Malmö är nämligen en stad som det just nu bubblar om, med mängder av aktiviteter som väntar runt hörnet. Det nya kontoret i Malmö beräknas stå klart i september och 800 personer väntas arbeta på platsen. Var dessa människor ska bo är inte klarlagt än men förhoppningsvis kommer Ikea hjälpa de som flyttar att hitta rätt. Om du redan har fått tag i en bostad kan det vara bra att kontakta vikingflytt.se för flyttstäd i Malmö, de kan även hjälpa dig med själva flytten, varpå allt kommer att gå mycket smidigt. Hd.se har även skrivit om flytten av 600 jobb till Malmö i en artikel här. Där skriver de bland annat om att Malmö får en viktigare roll i framtiden och det är verkligen en sanning. För utöver de nya jobben kommer Malmö även i år att öppna 18 nya krogar. Det är någonting som man har skrivit om i en artikel från Sydsvenskan som du kan läsa här, och där har man även listat de nya krogarna. Så här står det inledningsvis i artikeln:

Det putsas och fejas bakom många pappförsedda fönster i Malmö just nu. Det väntas många nya intressanta tillskott i Malmös krogvärld i år. Här är 18 krogar och kaféer som är på gång att öppna i Malmö. 

Och när man ögnar igenom listan av restauranger börjar det snart att vattnas i munnen. Det är allt från Latinamerikansk mat till köttkrogar, och många av restaurangerna kommer även med prisbelönta kökschefer som verkligen är något en stad bör vara stolt över.

http://www.dreamstime.com/-image15883261

För fler nyheter om det bubblande Malmö rekommenderar vi regelbundna besök här.