Om du vill förnya eller fräscha upp ditt hem finns det flera intressanta trender just nu. Bland annat textilkonst, rosa, grönt på höjden och rotting.

2019 bjuder på flera olika trendriktningar. Det gäller både neutrala toner som beige och starka färger som senapsgult. Naturmaterial, mjuka former och textil är också populära. Med andra ord finns det utrymme för personlig smak oavsett om du gillar vitt och fräscht eller färg och hetta. Inredningen kan även kombineras med roliga detaljer som till exempel ett par solglasögon eller en keps på ett soffbord. Hos Fyndiq hittar du mängder av prylar till bra priser.

Heta inredningstrender

Några av de viktigaste inredningstrenderna idag är rosa, detaljer i trä och keramikföremål. Andra heta inredningstrender är textilkonst och mönstrade golv. Istället för vanliga inramade tavlor hängs textil upp på väggarna vilket dämpar höga ljud och ger en mer ombonad känsla i rummet.

Naturmaterial fortsätter att vara populärt och trenden med rottingmöbler håller i sig. Nu finns även korgar och brickor i rotting. Kombinera med mycket gröna växter för att få en härlig naturkänsla på balkongen eller i vardagsrummet. Att arrangera växter på höjden är en av årets trender och passar extra bra för compact living. Häng flera små krukor på en spaljé som du fäster på en vägg.

Välj rätt inramning för inredningsdetaljerna

För att inredningsdetaljer ska komma till sin rätt har det stor betydelse vilken färg golv och väggar har. Målningar och fotografier lyfts fram bättre om väggen är målad i en neutral färg. Det har också visat sig att neutrala färger tilltalar bostadsspekulanter. Vitt, beige och grått på väggarna höjer bostadens värde inför en försäljning. En enstaka väg kan målas i en stark färg för att överraska och synas extra i mängden av bostadsannonser. Barnrum kan också målas i lite starkare färger, men välj gärna lugna färgtoner eftersom det gör det lättare för barnet att komma till ro och sova. Grönt och mörkare beige passar bra i ett barnrum.