Minimalistisk elegans och naturliga material med starka influenser från 70-talet är några inredningstrender 2021. Det viktiga för året är att sätta din egna personliga prägel på inredningen med detaljer som sticker ut. Inred ditt hem efter att det både ska fungera som en oas och som din borg.

Inredningstrender som vi kommer se under 2021 är att allt fler väljer att inreda sina hem mer omsorgsfullt. Folk generellt har blivit mer noggranna med vad de köper och är mer benägna att ta hand om sina saker. Detta kan ha sin grund i att vi spenderat mycket tid hemma det senaste året för fokuset 2021 ligger på funktion och trygghet. Det är viktigare att sätta sin personliga prägel 2021 än att följa trender. Det är lite liknande trend som rådde under 2018 då det var trendigt att satsa på noga utvalda inredningsdetaljer och möbler.

Soffa och röd fåtölj i vardagsrumSätt din personliga prägel på inredningen

Satsa på inredningsdetaljer som visar vilken typ av person du är. Gärna i trä eller något annat trendigt material för året som keramik. Dina inredningsdetaljer hittar du hos Varuhus1 till bra priser. Andra inredningsprylar som är trendiga i år är speglar, runda former och grafiska produkter. Prioritera inredning som är värdefullt för dig och ta bort det överflödiga. Se till att välja din inredning med omsorg och låt din egen stil växa fram.

Inred med beige detaljer

Det naturliga är en stark trend 2021 tillsammans med en beige bas. Vill du ha ett mysigt hem ska du satsa på beiga toner. Lägg fokus på mjuka och inbjudande textilier tillsammans med en detaljrik dekoration för att skapa ett harmoniskt hem. Vill du bryta av den beiga färgskalan välj kulörstarka accentfärger som lila, mintgrönt eller ljusblått.

Naturmaterial är en stark trend

Naturmaterialen dominerar fortfarande men 2021 ska det naturliga materialen brytas av med olika typer av färger och former. Trä är ett material som kommer dominera i år. Det är allt från ljusa träslag till furu som är trendigt. Många inredningsdetaljer i trä kommer under året bli allt mer populärt. Förutom mindre inredning kan trä med fördel också användas på väggar, golv och möbler.