I år handlar inredning om personlighet. Och eftersom de första månaderan har passerat, har ni säkert redan hört talas om det. Men, det är värt att upprepas. Det blir självklart extra roligt att inreda, när en får göra det med lite personlighet. Man behöver inte bry sig om  vad som andra har hemma, vad inredningstidningarana säger – ja, egentligen ingenting alls. Reglerna är så barnsligt enkla, att det nästan känns löjligt. Ställ dig frågan: tycker jag att det här är snyggt? Svarar du ja? Dåså. Det är allt du behöver veta, och inredningen kan börja.

Självklart är det härligt att klicka sig runt på olika sidor på internet för inspiration. Det behöver de flesta när det kommer till hemmet (oavsett om inredningen ska vara personlig eller inte). Om du är sugen på att göra hemmet lite roligare är confident living en sida att kika in på. Det är ett företag vilket säljer möbler och inredning på nätet, och de har verkligen otroligt mycket snyggt och roligt. Bara att kika runt ger massiv inspiration! Det finns också mycket inspiration att hitta i vanliga tidningar. Göteborgs Posten har till exempel skrivit om ett gammalt hus i  Askim, vilket är otroligt fascinerande. Kolla in det!

Det är väl ingen som säger emot att hemmet behöver lite omtanke, och att det är värt att lägga ner tid på inredning och dylik. Medan du söker runt efter inspiration kan du lyssna på denna låt, den är ju faktiskt också en smula inspirerande, visst? ”Oh home… let me go home”