Kanske har vi aldrig tidigare sätt så många olika inredningsprogram i media som vi har gjort under de senaste åren. En intressant synvinkel blir hur detta har påverkats oss. För att trots hur mycket inspiration och tips och råd som vi dagligen matas av så verkar vi inte bli speciellt mycket klokare när det gäller handlingar i just vårt egna hem. Kanske blir man hemmablind, och får helt enkelt svårt att få just den stil vi skulle vilja ha. Att skapa helt nya intryck kan även i vissa fall vara svårt att göra utan ett större kapital, men man ska inte glömma bort att det faktiskt finns mycket man kan göra i hemmet utan att det kommer kosta massa pengar.

Tavlor i hemmet är en unik chans att skapa en personlig framtoning i hemmet och kan i många situationer vara ett alternativ till att måla om i en ny färg eller till att göra en fondvägg. Med egengjorda eller bara beställda canvastavlor har man dessutom chansen att ta ut svängarna i ens inredning utan att det blir en permanent effekt i rummet och något som är jobbigt att ändra eller ta bort helt och hållet. Ett tips är som sagt att våga stänka stort och inte fega, en riktigt stor tavla i ett rum kan skapa ett verkligt lyft till rummet och bli en wow-faktor oss både dig själv och besökande gäster.

Ett till stort plus till att inreda sitt hem med tavlor är inte bara det att tavlorna verkligen kan ge rummet ett stort lyft, det är också att det finns så många olika motiv att välja mellan. Man kan alltså garanterat hitta en tavla som passar ens smak och stil. Man ska inte heller glömma bort att alternativet att förstora upp en bild man har tagit själv också finns. Det är helt enkelt bara att börja leta!