Precis som med alla andra hem är badrummet en plats att inreda och det efter trender. Vi designar våra hem i allt större utsträckning och badrummet är inget undantag. Handfat, badkar, dusch, badrumsmöbler och allt som kan tänkas få plats i badrummet ska ha en sammanhängande design. Utöver det gamla vanliga vita så har vi nu också börjat inreda badrummen med mer färg. Vi svenskar har alltid haft en neutral ton i våra hem och när vi sedan börjar inreda med så kallade knallfärger så kan man lätt få en chock. Nya trenderna för badrum är:

  • Badrummet som sällskapsyta, vi ser att mer tid tillbringas i badrummet och då med ett flertal personer. Det är en myshörna samtidigt som all funktionalitet ska finnas där. Kolla in badrumsmöbler från Hemgallerian och finn möblerna som ni kan samlas runt.
  • Färger, vi blir allt mer intresserade av att stoppa in mer färg i våra hem, förutom knallfärger som nämnt tidigare så är vi idag också intresserade av mörka färger såsom svart sten.
  • Badrummet utvecklas till privata SPA:n, vi ligger alltmer i sköna badkar eller till och med bubbelbad. Vi satsar allt mer på att badrummet ska ge oss ett välbefinnande och lugn. Duscharna utrustas även till nya speciella duschrum med olika munstycken och inställningar.