plattor i trädgårdenNär det är dags att inreda och designa sin trädgård så är det viktigt att ha en plan för hur det ska se ut i slutprodukt. Det är vanligt att när en badtunna ska installeras eller liknande så är det annat som också ska göras om, det kan vara att altanen får ny belysning eller att man tar kontakt med life4garden.se för att få hjälp med att designa sin trädgård. Deras koncept är enkelt, med rot i Stockholm så finns det många trädgårdar i behov av att göras om. För hur tråkigt är det inte att bara ha en gräsmatta och en plats för grillen? Växter som har olika skötselråd samt buskar som ramar in och snyggar upp området är definitivt att föredra. Närt vi talar om att plantera sina växter på ett speciellt sätt så kan life4garden hjälpa dig, men även med större utgrävningar och större projekt kan de göra allt jobb. Såhär går det till när du behöver hjälp med att plantera växter:

Du vet var du vill ha växter och planteringar men kanske inte vilka som trivs i din trädgård, passar och mår bra ihop, hur många plantor det bör vara eller vilka som har en lång blomningstid.

Vi träffas och diskuterar dina önskemål, olika förslag och idéer. Vill du kan vi också komplettera med ett gemensamt besök i en handelsträdgård för att du ska se olika växtkombinationer.(Kolla upp vad du kan få för hjälp)

Smidigt för den osäkre

Alla har vi olika saker att stå i och därför kan det vara kul att få hjälp med något som också gör en lite osäker. Det är nämligen långt ifrån alla som har koll på trädgårdar och alla är vi inte födda med gröna fingrar. Därför är det så smart att företag som Life4garden finns och som kan hjälpa oss med allt från designa trädgård till trädgårdsskötsel, eller varför inte en vårstädning? Bara en städning kan ju lyfta upp trädgården igen.