Just nu är det färg, mönster och massor av detaljer som är inne när det gäller badrum. Det vita kliniska är inte alls lika hett längre, men har man ett sådant badrum är det lätt fixat ändå – utan renovering.

Nytt år och nytt badrum är väl något man brukar säga? Skämt åsido, men faktum är att trenderna för badrum ändras varje år, precis som alla andra inredningstrender. Så om du funderar på att renovera badrummet eller bara vill göra om lite enkelt så följer här inspiration.

Så ska badrummet se ut 2017kakel retro

Om man gör om grundligt i sitt badrum så gäller det att man väljer en stil som man själv verkligen gillar, och inte tänka så mycket på vad andra tycker. Men det kan vara bra att få lite inspiration för att få reda på vad man själv faktiskt gillar. För det är inte alltid helt självklart. Men vill man göra om i sitt badrum utan att behöva renovera så funkar det minst lika bra, då gäller det att byta ut textilier och detaljer bland annat. Hur ser då årets badrumstrender ut? I år är det vita och kliniska inte lika hett som det varit nu under flera år. Mönstrade kakelplattor, 60 & 70-tal, doftljus, mycket detaljer och inte minst färger är det som gör badrummen snygga i år! Det ska vara personligt och ombonat, istället för avskalat och undanplockat. Byt ut handdukar, sätt upp kakeldekorer och släng ut en fluffig lyxig badrumsmatta i en härlig färg – bara det kan göra mycket!

”Ombonat med öppen förvaring och levande växter. Badrummet är ett rum bland många, och inreds mindre och mindre som ett rum bara avsett för hygien. Det allra senaste är en flirt med 60- och 70-talet och en påtaglig retrokänsla ända in i badrummet”, skriver Sydsvenskan i en artikel.